Yüzdeki kılcal damarları başarılı bir şekilde gideren doğal yöntemler

Yüzdeki kılcal damarlardan doğal olarak nasıl kurtulacağınızı görün:

1. Tıbbi adaçayı

2 bardak kaynar su ile 4 yemek kaşığı kuru adaçayı dökün. Karışımın üzerini kapatın ve 10-15 dakika bekletin. İyice süzün ve aynı miktarda taze süt ekleyin. Yüzünüzü bu karışımla iyice silin ve temizleyin. 10 dakika sonra kalan süt ve çay ile yıkayınız. Ardından yüzünüzü en az birkaç kez ılık suyla yıkayın. İstediğiniz etkiyi elde edene kadar prosedürü günlük olarak yapabilirsiniz.

2. Aloe vera kullanın

Aloe vera cilt üzerinde faydalı bir etkiye sahiptir. Bir aloe yaprağını uzunlamasına kesin ve buzdolabında birkaç gün bekletin. Yatmadan önce, önceden yeşil veya siyah çay kaynatma ile temizlenmiş yüz derisini kesilmiş aloe yaprağı ile ovun. İşlem sırasında cildinizin “yandığını” hissederseniz sabırlı olun, yanma genellikle birkaç kez sonra kaybolur. İşlemi iki hafta boyunca gün aşırı yapın ve ciltteki kızarıklığın kaybolduğunu fark edeceksiniz.

3. Maydanoz kaynatma

Bir avuç maydanoz yaprağına ihtiyacın var. 100 ml ile dökün. kaynar su, karışımı örtün ve 30 dakika bekletin. Sonra süzün ve 50 ml ekleyin. süt. Küçük bir bezi karışımla ıslatın, hafifçe sıkın ve 20 dakika yüzünüze koyun. Prosedürü 20 gün boyunca günlük olarak yapın. Hala istenen etkiye sahip değilse, bir hafta ara verin ve tekrarlayın. İşte cildiniz için en iyi yağlar

4. Yeşil domates kompresleri

Domatesleri dilimler halinde kesin ve sorunlu bölgelere yerleştirin ve 3-4 dakika bekletin. Kompresleri en az 10 gün boyunca yapın. Domatesler, couperosis’i bastırmak için aktif olarak hareket eden gerekli asitleri içerir . İşlemden sonra besleyici ve nemlendirici bir krem ​​​​uygulayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir