Derbi Öncesi Rezillik: Taraftarlar Önlerinden Geçen Kadına Böyle Tepki Gösterdiler

Tüm Türkiye’de nefeslerin tutulduğu derbi bu akşam saat 19:00’da oynanacak. Süper Lig puan tablosunda Galatasaray 99 puanla zirveyi korurken onun hemen ardındaki 2. sırayı da 93 puanla Fenerbahçe takip ediyor.

Her sezon olduğu gibi sezona güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe kazanma ihtimalini son maçlara bıraktı. Milyonlarca Fenerbahçelinin umutsuz ama “Kader yüzümüze güler mi?” adlı bekleyişi derbiyle birlikte daha büyük heyecana neden olmuş durumda.

Saat 19:00’da başlayacak olan maçta kıran kırana bir mücadele bekleniyor. Taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak olan maç için uzun kuyruklar oluşturdu bile.

Galatasaraylı taraftarların tesis girişinde bekledikleri anlara dair birçok görüntü ajanslara ve sosyal medya hesaplarına düşmüş durumda. Gelen görüntülerden bir tanesi ise sosyal medyada büyük eleştiri aldı.

FUTBOLDA REZİLLİK

Tesis girişinde bekleyen Cimbomlu taraftarın arasından geçen Fenerbahçe formalı kadına taraftar büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçe formalı kadına çoğu taraftar ıslık çalarken bir kısım da ne olduğu belli olmayan cisimler fırlattı. Orada bulunan polis ekipleri korumak amaçlı cadde boyunca kadına eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx